Jó, řidič ten tvrdej chleba má, tak proč ho nepotěšit nějakým zajímavým a tematickým dárkem, který mu zpříjemní tisícikilometrovou cestu. Ať už se obdarovaný řízením živí, nebo se jedná o jeho vášeň, určitě se najde něco, co ocení. Přečtěte si, jak vybrat dárek pro řidiče autobusu, kamionu nebo dodávky.

Praktická výbava na cesty se vždycky hodí

Zkuste se zamyslet, co všechno může řidič na dalekých cestách ocenit. Takový držák na mobilní telefon, protiskluzová podložka na palubní desku, která udrží klíče i mobil, nebo kufřík s nářadím pro případ, že by se po cestě něco pokazilo – to všechno jako když kamioňák najde. Stejně užitečná může být výkonná baterka, nebo pohodlný ergonomický polštář, díky kterému jej nebude trápit bolest krční páteře. 

Skvělým tipem pro všechny řidiče je alkohol tester. Všechny tyto věci se přitom dají sehnat ve velmi vkusném provedení, z kvalitních materiálů a dokonce i v dárkovém balení.

Vsaďte na super praktické jedlé dárky

Za variantu, která nezklame nikdy, se dá považovat vlastní dárkový koš s trvanlivými potravinami, který řidičům vyřeší problém s mlsnou kdykoli během jejich cest. Pro dárkový koš pro muže i ženy se nabízí opravdu nepřeberné množství kombinací. Sáhnout můžete po všem trvanlivém, od sušenek a sladkých snacků, přes slané krekry, brambůrky, konzervy a sušené maso a salámy.

 Cestou necestou

Darujte řidiči zásobu teplého jídla na cesty 

Speciální hotovky představují plnohodnotné a hlavně teplé hlavní jídlo, které může obdarovaný sníst kdykoliv. Výběr je opravdu pestrý a na své si přijde každý, ať už milovník české nebo exotické kuchyně. Připravte balíček hotovek na cesty s klasikou jako svíčková na smetaně nebo segedínským gulášem. Přečtěte si, které jídla pravidelně tvoří menu kamioňáku

Přidejte do dárkového koše s jídlem také samoohřívací sáčky, díky kterým si řidič ohřeje jídlo, ať už je kdekoliv. Stačí mu k tomu jen trocha vody.

Pohodlí, vtip a památka v jednom

V případě, že patříte do druhé skupiny, a preferujete něco, nad čím se váš milý kamioňák spíše pousměje, jděte jinou cestou. Existuje celá řada opravdu vtipných dárkových předmětů určená speciálně pro řidiče. Dobrou volbou jsou ilustrovaná trička s nápisy jako „Pirát silnic“ nebo „Polykač kilometrů“.

Má-li váš kamioňák nebo kamioňačka smysl pro humor, mohla by je potěšit i kosmetická série XXL šamponu a sprchového gelu, která je balením k nerozeznání od brzdové kapaliny nebo oleje.

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv možnost, vždy na tom bude vidět, že jste to vymýšleli s láskou.

Jídlo