Hovězí sušené maso Jerky 100g Chilli
Skvělý snack, delikatesa pro labužníky s obsahem chilli papriky vhodný pro každou příležitost, když chcete zkusit něco opravdu velmi ostrého.
Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +30 °C a minimální doba trvanlivosti 12 měsíců. Více
Výrobce: Indiana s.r.o. Kód produktu: 1102 Doprava a platba
Složení:
maso, jedlá sůl, sůl z mrtvého moře, cukr,bílkovinný sojový hydrolyzát, kvasničný extrakt, vinný ocet, barvivo: karamel, dextróza, pepř, maltodextrin, aroma, kuřecí tuk, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.
Proč Jerky?
> Získání hodnotných bílkovin - Z malého kousku Indiana Jerky získáte stejné množství bílkovin jako z 2,4 krát většího kusu čerstvého masa.
> Ideální na túry - Indiana Jerky by nemělo chybět v batohu žádného turisty či horolezce. Nízká hmotnost je pro tyto aktivity perfektní a tak by určitě naše Jerky mělo být součástí každého „balíčku poslední záchrany“.
> Vhodné pro sport - Jak pro vrcholové sportovce, tak pro ty rekreační, je Indiana Jerky chutným prostředkem pro doplnění vydané energie i v případě přísně střeženého jídelníčku.
> Skvělé na cesty - Sledování filmů v letadle, autobuse či řízení auta vyžaduje soustředění často přes celou noc. S Indiana Jerky si můžete dopřát kvalitní stravu přímo během cesty, tak posílit svou pozornost a nezašpinit sebe ani sedadla.
> Výborná pochoutka - Indiana Jerky je výborná pochoutka. Dejte si s přáteli k vínu, pivu nebo jen tak a úspěch je zaručen.
Hodnoty na 100g:
> Energetická hodnota 1015kJ
> Energetická hodnota 240kcal
> Tuky 4g (z toho nasycené 1,6g)
> Sacharidy 1g (z toho cukry 0,1 g)
> Bílkoviny (proteiny) 50g
> Sůl 4g (natural product 1,4g)
Certifikáty výrobce:
IFS, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, EFSIS, BRC.
Typ Hotovky | Bez lepku, Hovězí |
---|---|
Počet porcí | 1 porce |
Alergeny | bez hořčice, bez mléka / laktózy, bez vejce, bez lepku, bez celeru, bez ořechu |