24 hodnocení
                    
        
                    Hovězí pečeně na slanině
Ochutnejte plnou sklenici šťavnatého hovězího masa, s kousky uzené slaniny.
| Kategorie: | Jídla bez přílohy | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.34 kg | 
| Bez alergenu: | Hořčice, Vejce, Mléko / Laktóza, Ořechy, Sója | 
| Doporučená příloha: | Těstoviny, Brambory, Houskový knedlík, Rýže, Pečivo | 
| Typ hotovky: | Hovězí | 
Složení v okamžiku zpracování: hovězí maso (88%), vývar (mrkev, celer, cibule, pepř, česnek, sůl, libeček, kuř. skelet, vepř. kosti, hov. ořez), uzená slanina (5%), sádlo. Může obsahovat stopy lepku.
Hmotnost obsahu: 340 g.
Vhodná příloha: brambor, rýže.
Průměrné výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 814 kJ/194 kcal
Tuky 17,02 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 2,74 g
Sacharidy 2,23 g
Z toho cukry 2,32 g
Bílkoviny 13,57 g
Sůl 1,36 g
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        