46 hodnocení
                    
        
                    Gulášová polévka (2 porce)
Oblíbená gulášová polévka s masem a bramborem, s chutí kmínu, česneku a majoránky.
Složení v okamžiku zpracování: brambory, hovězí maso mleté (12%), vývar (mrkev, celer, cibule, pepř, česnek, sůl, libeček, kuř. skelet, vepř. kosti, hov. ořez), rýžová mouka, sádlo, směs koření, majoránka, paprika. Může obsahovat stopy lepku.
Hmotnost obsahu: 680 g.
Vhodná příloha: chléb, pečivo.
Průměrné výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 304 kJ/73 kcal
Tuky 3,74 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,37 g
Sacharidy 8,09 g
Z toho cukry 2,63 g
Bílkoviny 3,17 g
Sůl 0,95 g
Diskuze
                Přidat komentář
            
                        Výpis diskuzí
                
                    
                        
        M
    
 Michaela
                
                    
                    
                        
                    
                    
                        Michaela
                    
                    
                
                
            
            
            
                Dobrý den, chci se zeptat, musi se pri prevozu- chorvatska- hotovky uskladnovat v lednici? Prenosne…. Nebo staci normalne v kufru auta? Dekuji
            
                                    
Odpovědět
                    Odpovědět

 
 
                         
                         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        