Jak je možné, že Hotovky vydrží až 2 roky?

Jak je možné, že Hotovky vydrží až 2 roky?

Ne, není v tom žádná černá magie ani skryté konzervanty. Je to jen spojení moderní technologie, poctivých surovin a způsobu, jakým jídlo uzavíráme a tepelně ošetřujeme. Výsledkem je Hotovka, která vydrží dlouho, ale chutná jako čerstvě uvařená.

Jídla se krátce zahřejí v autoklávu pod přesným tlakem na teplotu, která zničí veškeré mikroorganismy. Následně se šokově ochladí, aby si uchovala chuť, strukturu i barvu. Díky tomu Hotovky bezpečně vydrží až 24 měsíců při pokojové teplotě.

Časté dotazy
bez chemie
Sterilizace

Moderní sterilizace místo konzervantů

K uchování používáme profesionální metodu sterilizace v autoklávu. Jídlo se zahřeje pod regulovaným tlakem, čímž se bezpečně odstraní všechny bakterie. Konzervanty nejsou potřeba – o vše se postará teplo, tlak a správný čas.

Bez chemie

Žádná “éčka”, žádná chemie

Složení našich jídel je naprosto čisté – stačí se podívat na etiketu. Nenajdete tam barviva, stabilizátory ani jiné triky potravinářské chemie. Hotovky stojí na poctivých receptech a výběrových surovinách.

Trvanlivost

Až 24 měsíců stabilní trvanlivost

Šokové ochlazení pod tlakem uzamkne chuť i kvalitu. Proto Hotovka vydrží bezpečně dva roky i bez lednice. Můžete ji mít doma, v autě, na chalupě nebo v kanceláři – vždy připravenou, když přijde hlad.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz