Neohodnoceno                    
        
                    Hovězí maso dušené v mrkvi (2 porce)
Dopřejte si kousky dušeného hovězího masa s dušenou mrkví, zjemněnou smetanou.
Složení v okamžiku zpracování: mrkev (35%), hovězí maso (30%), vývar (mrkev, celer, cibule, pepř, česnek, sůl, libeček, kuř. skelet, vepř. kosti, hov. ořez), rýžová mouka, sádlo, smetana, máslo, citron, kmín, m. kukuřičný škrob, cukr, muškátový ořech. Může obsahovat stopy lepku.
Hmotnost obsahu: 680 g.
Vhodná příloha: brambor.
Průměrné výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 580 kJ/139 kcal
Tuky 9,18 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 2,43 g
Sacharidy 10,82 g
Z toho cukry 4,69 g
Bílkoviny 5,87 g
Sůl 1,07 g
Diskuze
                Přidat komentář
            
                        Výpis diskuzí
                
                    
                        
        NŠ
    
 Trvanlivost jidla
                    
                    
                        Nicole Šťastná
                
                    
                    
                        Trvanlivost jidla
                    
                    
                        Nicole Šťastná
                    
                    
                
                
            
            
            
                Dobrý den, 
Chybí mi informace ohledně trvanlivosti pokrmů.
Děkuji moc 
Šťastná 
            
                                    
Odpovědět
                    Odpovědět

 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        