VÁŠ NÁKUPNÍ KOŠÍK

Taky se vám často stává, že ne vždy máte čas si připravit teplé jídlo do práce na další den? Nebo se vám nechce utrácet peníze za čím dál dražší jídla v restauracích. Řešení mohou být chutná již uvařená hotová jídla za příjemnou cenu, která si můžete snadno ohřát v mikrovlnce.



Zapomeňte na rychlá občerstvení

Velká část lidí pracujících v kanceláři nemá čas vařit si jídlo doma. Kvůli své hektické náplni práce pořádně nestíhají ani teplý oběd v restauraci nebo firemní kantýně. Častým řešením je dovážka číny, pizzy nebo rechlé občerstvení. Což není vždy nejzdravější a ani nejlevnější řešení. O zdravotních problémech spojených s rychlým stravováním jídel se snad ani nemusíme zmiňovat. Co tedy zvolit jako jídlo do práce?

Odpověď skrývají již předem uvařená hotová jídla, která si jednoduše ohřejete během pár minut. Do kanceláří a podniků, kde má každý zaměstnanec svou skříňku, si klidně vezměte zásoby třeba na celý týden. A máte hned o starost méně. Z nabídky určitě volte z jídel, která vás spolehlivě nasytí. Např. s přílohou nebo pokrmy jako guláše apod., ke kterým stačí pečivo. Hotová jídla si navíc můžete jednoduše objednat během pár minut přes internet.

Omáčka ze směsí z mletého masa

Nejen bílé límečky

Nejen zaměstnanci kanceláři jsou často v situacích, kdy se nestihají pořádně stravovat. Pracovníci na stavbách, v lesích nebo řidiči kamiónů řeší stejné problémy. Asi si teď říkáte, jak jídlo vlastně ohřát. Vždyť málokdy je na stavbě, natož v lese, mikrovlnka. Řešením jsou sáčky určené pro samoohřev. Ohřev jídla funguje na principu chemické reakce mezi směsí oxidu vápenatého s hliníkovým práškem a vodou. Sáčky se navíc vyrábí ve velikosti pro ohřev jednoporcového i dvouporcového jídla. Jídlo si ohřejete tak, že odtrhnete horní část samoohřívacího sáčku a vložíte do něj jídlo v sáčku, nebo ve sklenici. Následně do něj nalejete potřebné množství vody, které značí ryska. Ohřev trvá 12-18 minut, a poté je jídlo prakticky hotové. Výhodou je i nízká hmotnost a skladnost sáčků.

Omáčka s masem

Jste vegani, vegetariáni? V dnešní době je bohatá nabídka i těchto jídel. Nemusíte tak mít strach, že si nevyberete. Předem hotová jídla jsou skvělým spojením vydatného jídla za rozumnou cenu, kde vám navíc příprava zabere minimum času.