VÁŠ NÁKUPNÍ KOŠÍK

Uchovejte si vaše zážitky v cestovatelském deníku

Zažíváte nejlepší léto v životě a chcete si uchovat ty nejkrásnější okamžiky pro další dny, měsíce i roky? Vytvořte si cestovní deník, zapisujte, kreslete a nalepujte pořízené fotografie. Zrekapitulujete si tak výlety po všech destinacích, a navíc budete mít také jedinečný deník, který si vždy velice rádi prohlédnete a přečtete. Podívejte se například na tento originální cestovní deník, který se snadno vleze i do batohu.

dobře se najíst i venku

Najezte se kvalitně i v nestandardních podmínkách

Rádi cestujete tam, kde by se jiní neodvážili? A jak se v náročných podmínkách stravujete? Jistě vám přijde vhod praktická outdorová kuchařka s mnoha recepty. Jsou rozděleny podle náročnosti výletu, a tak si dokážete uvařit na víkendovém výletě po Beskydech i při náročné expedici po Himalájích. Navíc dostanete odpovědi na to, jak skladovat potraviny, jak si naplánovat jídelníček nebo co si s sebou zabalit, aby vás na cestách nic nepřekvapilo. Na své si přijdou rodiny s dětmi i ostřílení výletníci.

Učte se od zkušených

Ať už jste zkušení cestovatelé nebo vás jen nebaví přepychové zájezdy cestovních kanceláří, užívejte si cestování zase o trochu více. Díky Travel Bibli načerpáte mnoho inspirace, zajímavých rad a tipů. Zjistíte, že se dá cestovat tak, aniž byste se finančně zruinovali. Pokud si navíc chcete odpočinout od vaší dosavadní práce, možná najdete v cestování příležitost dělat, co vás baví a živit se tím. Začněte poznávat svět na vlastní pěst a objevte to kouzlo svobody.

Další nejlepší knihy nejen pro cestovatele naleznete na Testado.cz, případně pokud knih máte už opravdu hodně a nevíte, co se starými knihami, tak se podívejte na tento článek.