Hodiny strávené za volantem bývají pro každého člověka náročné. I pro zkušeného kamioňáka! Nejdůležitější je, aby měl řidič dostatek energie a cítil se fit. Velkou špatnou pro většinu řidičů bývá jejich životospráva, a pokud zdraví pokulhává, všechna energie a životní elán je pryč. Proto existují hotovky, se kterými se vše vyřeší! A jaké že jsou ty nejoblíbenější jídla českých kamioňáků?

 

 


ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK – světově na cestách

Naservírujte si na oběd či večeři závitek z měkkého hovězího plátku potřeného hořčicí. Toto libové maso je plněné uzenou slaninou, vejcem, salámem a okurkou. Oblíbeného španělského ptáčka můžete podávat s čímkoliv, co máte rádi. Ať už s rýží, těstovinami nebo bramborem.

Petr Laža Vaše jídla se nedají nepochválit. Začal jsem si od Vás objednávat na doporučení kamaráda zhruba před čtyřmi měsíci a dnes už jsou Vaše jídla neodmyslitelnou součástí mého jídelníčku na cestách kamionem. Rychlé, chutné a množství je dostatečné. Vyzkoušel jsem snad už všechno, ale mým favoritem je španělský ptáček. Všude Vás doporučuji!

Hotovky.cz

SVÍČKOVÁ OMÁČKA – jako od maminky

Kdo by si pomyslel, že bude jednodušší si na cestách dát svíčkovou než řízek s chlebem?! A je tomu tak. Není potřeba pracně obalovat a smažit maso. To už člověka taky omrzí. Stačí si jen pořídit předpřipravenou svíčkovou, k tomu nachystat přílohu a je to! A co hladový žaludek potěší více než svíčková na smetaně s chutí kořenové zeleniny a s plátkem šťavnatého masa.

Olga Baron Svíčková, španělsky ptáček chutnají hlavně mému manželovi, který si je objednává, než vyjede, aby měl jídlo do kamionu. Chutnají jako od maminky.

Hotovky.cz

HOVĚŽÍ PEČENĚ – pořádné maso na více způsobů

Výborné libové hovězí maso na desítky způsobů! Máte chuť na koprovou omáčku s hovězím a knedlíkem? Nebo máte nejraději pořádný guláš? Jak je libo! Hotovky nabízí různé české klasiky. Také nevadí, že se zrovna nemůžete zastavit v italské restauraci. Stačí si udělat těstoviny, přidat boloňskou směs a domácí italská specialita je na světě.

Tomas Javorsky Také můžu jedině doporučit. S jídlem v konzervách se hotovky.cz nedají ani v nejmenším srovnávat. Objednávám si je do práce (jezdím s kamionem) a v létě na dovolenou s obytňákem, a vždycky si pochutnám jako v restauraci. Kdo nevěří, ať vyzkouší. Jinak pro mě je favoritem jednoznačně Hovězí pečeně na slanině.

Jsme rádi, že vám můžeme doporučit pokrmy, které vám opravdu chutnají. Velice nás těší, že hotovky dennodenně ulehčí život spoustě lidem. Ať už cestovatelům nebo právě řidičům, díky kterým jsme mohli vytvořit tento menší žebříček. Pokud jste si ale žádný pokrm nevybrali, nezoufejte! Hotovky nabízejí velké množství oblíbených jídel, ať s masem, nebo bez. Výborné jsou také polévky nebo sušené maso. Stačí si jen vybrat.