VÁŠ NÁKUPNÍ KOŠÍK

Ne každý má možnost připravovat si denně čerstvé jídlo nebo využívat odpolední nabídky dobré a poctivé restaurace v blízkém okolí. Může za to často práce, která nám velí cestovat z místa na místo a která není omezena osmihodinovou pracovní dobou, po níž bychom se odebrali do svých kuchyní. Své by o tom mohli povídat řidiči z povolání - kamioňáci, kteří si vezou ložnici, obývák i kuchyni pod korbou svého trucku.

 


Česká klasika stále vítězí

Za pravdu nám dá jistě nejeden milovník českých klasik. Hovězí guláš, španělský ptáček, výpečky se špenátem – nesmrtelný pokrm našich maminek a babiček, který nejen skvěle chutná, ale také zasytí. Patříte-li mezi řidiče profesionály, jsme si jisti, že se na tato jídla těšíte týden co týden při návratu domů. Tento zdánlivý „nadstandard“ si ale všichni kamioňáci, a nejen oni, mohou dopřát kdykoli a kdekoli. U nás v totiž připravujeme chutná jídla, na kterých si můžete pochutnat na cestách, a to doslova v řádu minut.

Díky sterilizaci je navíc můžete uchovávat až při teplotě 28 stupňů. Pro řidiče kamionů, kteří nedisponují ledničkou, je to velká pomoc. Na své si také přijdou celiaci, kteří mohou vybírat z nepřeberného množství bezlepkových pokrmů. Nutno říci, že ve stejné kvalitě a chuti jako u variant s lepkem. Záleží na každém, zda si objedná kompletně sestavená jídla, tj. včetně přílohy, nebo pouze polévky či připravená a sterilovaná masa, ke kterým stačí přikoupit chleba nebo zeleninu.

Jídlo

Jak ohřívat na cestách?

Dobré věci ale naštěstí nepotřebují složitá řešení. Tak tedy – jak ohřát jídlo v kamionu? Stačí vám bohatě jedno-plotýnkový vařič a pánvička. Předpřipravená jídla během tří minut ohřejete, abyste už ve čtvrté minutě spokojeně jedli. V případě, že s sebou vozíte mikrovlnnou troubu, sáček i sklenici v ní velmi jednoduše ohřejete. Buďte připraveni, i když vás zklame technika. Vyzkoušejte speciální ohřevné sáčky, s jejichž pomocí si svůj oběd či večeři pohodlně připravíte.